Magasinet M!

10 mærkelige historier, som involverer dildoer

Har du nogensinde hørt om dildo-kasteren?

Nu skal vi snakke lidt om dildoer. Og sikkert ikke på den måde, som du tror. Vi skal nemlig lidt snakke om dildoer på den måde, de normalt ikke bruges. En dildo kan nemlig tydeligvis bruges til mange forskellige ting, og vi har samlet 10 specielt mærkelige lige her. 

10. Lotions and Lace-røveri 

ANNONCE

Udover at blive brugt som voksen legetøj, kan dildoer også fungere som våben. Det var i hvert fald, hvad der skete i denne historie, som fandt sted i en Lotions and Lace butik i San Bernardino, Californien, i december 2016. Femten minutter før lukketid, kommer en røver iført en grå hættetrøje ind i butik og truede medarbejderne med en pistol.

Røveren slap dog ikke så let afsted med det, da han mødte indblanding, da han forsøgte at få pengene fra kasseapparatet. I stedet for blot at se til, imens røveriet foregik, valgte de to kvindelige medarbejdere at kæmpe imod ved at kaste dildoer på ham.

Da en af de kvindelige medarbejdere blev spurgt, hvorfor hun valgte at kæmpe imod røveren, svarede hun, at hun ikke var bange og ikke havde tid til hans pjat. De to kvinder fortsatte med at kaste dildoer og andet sexlegetøj på manden, indtil han forlod butikken.

.. Så det kan de altså også bruges til!

9. Dildoflaget 

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

Den følgende historie handler egentlig ikke om dildoer, men snarere om kunstneriske skildringer af dem, som skabte hele kontroversen. I 2015 troede CNN’s internationale redaktør, Lucy Pawle, at hun havde gjort et rigtigt scoop, da hun live fortalte, at hun havde spottet et ISIS flag til London Gay Pride paraden. Pawle var så oplivet af, at hun havde bemærket denne potentille terrorhandling, at hun annoncerede, at det var ”eksklusivt”.

I virkeligheden var flaget nærmere en klog form for satire skabt af kunstneren Paul Coombs, som havde tilbragt morgenen med at sy dildoer. I hånden. Coombs afslørede senere, at han havde skabt flaget som protesthandling mod lande, der stadig var imod homoseksuelle. Da han blev spurgt til flagets forhold til Islam, fortalte Coombs, at han havde været forsigtig med ikke at skrive noget på flaget, fordi Islam ikke var målet.

8. Dildokasteren 

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

I de forkete hænder kan en dildo være et ret farligt våben. I 2014 blev en mand i Wisconsin anklaget for at kaste dildoer ud fra hans bil på teenagepiger mellem 13 og 15 år. Konrad Peters ville så blive siddende i sin bil, mens han overværede offerets reaktion. Disse drive-by dildo hændelser skete mindst tre gange.

Baseret på disse hændelser, blev dildo-kasterens hjem gennemsøgt. Eller rettere sagt, dildo-kasterens mors hjem.. Det viste sig nemlig, at han boede ved sin mor. Da moren spurgte sin søn, hvorfor politiet kom for at afhøre ham, svarede Peters, at de kom for hans skyld, fordi nogen havde påkørt ham tidligere..

Gennemsøgningen af huset viste, at Peters havde en samling af 33 dildoer..

7. Dildoer på afveje 

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

Det sker oftere, end man tror, at dildoer ender mærkelige steder. Det er dog sjældent, at grupper af dildoer dukker op samme sted på samme tid. I september 2017 blev mange børn i Camaldoli, Italien meget ulykkelig, da de pludselig fik forbud mod at svømme ved stranden. Forbuddet skyldtes, at der pludselig begynde at skylle dildoer ind på strandkanten.

Frivillige fra the Licola Mare Clean Association fortalte, at deres første respons på denne hændelse var at grine. De var vant til at skrald kunne skylle op på bredden, men dildoer var første gang – dog ikke sidste, da noget lignende skete i 2016, hvor en mand gik på stranden i County Clare, Irland, og opdagede to dildoer, som var skyllet ind på land.

6. Sexlegetøj-feen 

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

Så du har hørt om tandfeen, ikke? Hvad så med sexlegetøj-feen? Nej? Nå, men en kvinde fik tildelt det navn, efter hun var begyndt at hænge dildoer i lygtepælene i Portland, Oregan i 2015. Det blev lidt til en form for socialt medie event, hvor folk delte billeder af de hængende dildoer.

Vice tog en snak med den alternative fe for at høre, hvad hun egentlig havde gang i. Kvinden var en nogen-og-20 år college studerende, og hendes plan var et starte en prank, så andre også skulle begynde at hænge dildoer rundt omkring. Og meget tyder på, at det virkede..

5. Dildo Boulevard

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

Endnu en historie om dildoer, der optræder på mærkelige steder, fører os til Australiens "dildo boulevard", hvilket er, hvad lokalbefolkningen begyndte at kalde Osbeck Road, der ligger i det nordlige territorium, efter at 30 dildoer blev fundet liggende foran et hus i 2009. Ingen i området ved præcis, hvor de dildoer kom fra, eller hvordan de endte foran huset. Et andet mysterium opstod, da nogle af de større dildoer begyndte at forsvinde fra huset. For at oplyse andre om vejens mysterium, ændrede en person Osbeck Road vejskiltet til "Dildo Boulevard." 

Heldigvis blev mange af dildoerne på Dildo Boulevard knust under hjulene på passerende biler og skabte ikke komplikationer for bilerne.. 

4. Dildospisende fisk 

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

Det er ikke tit, der findes dildoer indeni dyr.. Men det sker åbenbart. En af de mærkeligste fortællinger handler om en norsk fisker, der fangede en torsk, der havde noget ret overraskende i maven i 2014. Yes, det var en dildo. Som en person med stor viden om havet, fortalte fiskeren, at dildoen sandsynligvis ligner en form for blækstrutte, hvilket torsk normalt spiser. 

Fiskeren havde også et måske mindre overbevisende svar på, hvordan dildoen endte i havet og teoretiserede omkring, at en oprørt kone sandsynligvis smed den af et skib.

Som man jo gør..

3. Den private dildo

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

Det er ikke nødvendigvis fordi, at dildoen i det følgende tilfælde var involveret i nogen underlige hændelser, men snarere at den blev for berømt til sit eget bedste. En blikkenslager, som arbejdede i en kundes hus i Queensland i 2017, bemærkede en kødfarvet dildo, som sad fast på en bruservæg. I stedet for at lade kunden beholde sit privatliv, tog blikkenslageren et billede af dildoen og delte det i gruppen ”Blokes Advice” på Facebook, hvor billedet fik tusindvis af likes. Billedet blev derefter delt af mange andre med tekster som ”som blikkenslager er dette min værste frygt”. Desværre for blikkenslageren, var dildo-ejeren medlem af en af disse grupper, og det endte med, at blikkenslageren blev fyret.

Nogen grupper havde dog svært ved at tro på, at denne hændelse ikke var opstillet.. 

2. Dildo på is 

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

At kaste med diverse genstande på et sportsstadion er der nok ikke meget nyt i. Dildoer er dog nok en af de lidt mere specielle ting, der er blevet kastet med.

I 2008 skabte svenske hockeyfans i Stockholm kaos med dildoer. Ugen før kampen skrev en hjemmeside for en uofficiel støttegruppe, at fans skulle medbringe dildoer til kampen for at minde en spiller om en sexskandale, han havde været involveret i. Før kampen overhovedet startede, begynde fans at smide dildoer på isen. Alligevel blev hændelsen henvist til som ”non-issue” og kampen fortsatte som normalt.

Plus dildoer, that is.  

1. Den flyvende dildo

ANNONCE
10 mærkelige historier, som involverer dildoer

Den sidste på listen er nok også den mest mindeværdige. Til en fest i Brisbane, Australien, i 2010 skadede en kvindelig performer en gæst.

Kvinden skilte sig ret meget ud på grund af hendes evne til at skyde en kugleforme pink dildo ud af hendes vagina. Kvinden gjorde dette med en dildo, som angiveligt fløj 7 meter langt og 2 meter højt. Desværre ramte dildoen en gæst midt i panden, så han begyndte at bløde.

På trods af den blodige hændelse fik manden en mindeværdige historie med i bagagen, så hvem er den egentlige vinder her?

ANNONCE
Del

Seneste nyt