M! - Meget Mere M!

10 røvgode råd - om mad

Hvad sker der, når M! beder læserne om at øse ud af deres bedste råd i ti forskellige kategorier? Så få du det tætteste, du kommer på en sand mandebibel. Amen!

Artiklen blev bragt i M! magasinet nr. 209, april 2015

Det er dæleme ikke altid en nem verden at leve i. Kvinder, penge, påklædning og sex kan få enhver mand til at ligge søvnløs om natten og hive halvdelen af manken af i ren frustration. Men heldigvis findes der en masse mennesker, der har fuldstændig styr på en eller flere af de ting. Jer! Vi har bedt jer dele ud af jeres guldkorn i ti forskellige kategorier, så I kan hjælpe alle de andre læsere, der måske ikke lige har fod på scorereplikken eller døjer med overtræk på Pondus-kontoen den femte i hver måned. Her er 100 geniale råd: Fra alle jer til alle jer.

1. Hav et godt lager af krydderier. Så kan selv kylling laves på tusind forskellige måder. Desuden skal du ikke lige pludselig ud at købe noget ind for at lave en specifik ret, og det er temmelig imponerende.2. Det er lidt samme råd som i spørgsmålet om økonomi. Lad være med at spise flere kalorier, end du kan forbrænde. Vær realistisk!3. Gå ind i din telefonbog og slå op under M, hvor der burde stå mor. Det er der ikke noget, der slår.
10 røvgode råd - om mad iStock
4. Spis for at leve i stedet for at leve for at spise.5. Brug fem minutter ekstra på at give det lidt kærlighed og lidt flere penge på at få bedre råvarer.6. Spis sundt, varieret og først og fremmest med hjertet. Lad være med at tro, du tager 100 kilo på, hvis du får en burger, og lad være med at tro, du kan holde til oceaner af grøntsager, fordi de er sunde. Alting med måde.
10 røvgode råd - om mad iStock
7. Fuck mad. Øl er din ven.8. Køb ind en til to gange om ugen, så sparer du flere penge. Hvis du selvfølgelig kan finde ud af at bruge de ting, du har købt. Og køb for guds skyld noget frugt. Det lader kroppen komme i sukkerbalance, og din sæd kommer til at smage bedre, hvilket igen betyder, at pigen ikke vil være afskrækket af oplevelsen en anden gang, hvis du kommer hende i munden.9. Fløde, smør og bacon redder alt!10. Spis hvad I kan lide, så skal det hele nok gå.
Del