"Sabina, hvordan giver man sin kæreste et godt handjob?"

Placeholder - Sex

Placeholder - Sex

Skrevet 28. apr 2006 af Mmm.dk. Foto: mmm.dk

Spørgsmål: Hejsa! Kunne godt tænke mig at høre hvordan man kan give sin kæreste et godt handjob?


Derudover vil jeg gerne sige at jeg har lidt svært ved at få orgasme, nogen ideer til hvad grunden kan være og hvad der kan gøres for at forbedre dette?

På forhånd tak

Mvh den fortvivlede pige...


Hej fortvivlede pige

Ikke fortvivle. Grundingredienserne i et dejligt håndjob er rytme og variation.

Et nemt fif er at bruge en rigtigt god glidecreme, fortrinsvis silikone baseret (for eksempel Eros Pjur Bodyglide), der fjerner al friktion og gør det umuligt ikke at nyde massagen!

Varier tryk og mærk efter, hvor han synes, det føles bedst: Penishovedet og strengen ned mod roden er mere følsomme end 'penisryggen'. Kombiner evt. med din tunge, og pir, pump og bliv ved, når du kan mærke, at han er ved at tabe kontrollen!

Hvis du stadigvæk er i tvivl, så spørg din kæreste. Han kan uden tvivl vise, hvad der er bedst for ham. Det ville han sikkert sætte pris på!

I forhold til din egen nydelse og orgasme: Øv alene, det kan tit hæmme, at man føler sig presset af sin partner at komme hurtigt.
Skaf evt. en vibrator, der vil gøre det nemmere at stimulere din klitoris optimalt uden at blive helt træt i hånden. Tag en hyrdestund med dig selv flere gange per uge - og husk at øvelse gør mester!

Knus
-Sabina
LUST.dk

Skriv en kommentar

Mest læste

Fredagsguf - The Sacred Issue
Damer 19. dec 2014

Thank god, der er lækre damer, der trodser kulden og smider klunset.

Kommentarer

Seneste

  • 11 geniale snapchats

    Underholdning 19. dec 2014

    Når du ikke lige sender liderlige snapchats til damerne, kan du ligeså godt forsøge at få et smil frem i den anden ende.

Lige nu på Penge.dk

Bilmagasinet.dk

  • Pilsner-parade

    Underholdning 19. dec 2014

    Vi samlede en stribe øl fra pilsnerens hjemland, Tjekkiet, så du kan vælge den bedste, næste gang øl-tørsten melder sig.


Abonnér på M! nu! Se alle tilbud