10 sindssyge sex-rekorder

Skrevet 1. jun 2010 af Gürcan Bozdogan. Foto: mmm.dk

Hvem har officielt verdens mindste diller? Hvor langt er verdens længste 'sprøjt'? Og hvem er kommet flest gange i løbet af en time. Få svaret her...

Verdens officielt længste penis er 34 cm lang og 16 cm bred og blev målt i starten af det 20. århundrede af en læge ved navn Dr. Robert L. Dickenson (fantastisk efternavn). Så hvis du påstår, at din bandit er over 25 cm, er det højst sandsynligt fordi, du måler helt nede fra knæhaserne. Og det gælder sgu ikke.

Verdens mindste bandit, derimod, er blot 1 cm lang. Eller skulle vi sige kort? Øv! Hvis man skal se lidt positivt på det - og det er man sgu ærlig talt nok nød til - vil det i tilfældet her være muligt at lave listepikken på selv en kanariefugl.

Skriv en kommentar
Næste afsnit »

Mest læste

Fredagsguf - The fit and curvy Issue
Damer 23. jan 2015

Det er fredag. Nyd det i selskab med disse smukke damer.

Kommentarer

Skal dit M! fortsat være til at betale - og på dansk, så giv os et like i kampen mod regeringens forslag om at pålægge skat på dansksprogede magasiner.

Seneste

Lige nu på Penge.dk

Bilmagasinet.dk

  • INTIMPIERCINGER!

    Sex-artikler 24. jan 2015

    Mange piger render rundt med en piercing i navlen, øret eller tungen. Men hvor mange af dem har en mellem benene eller i brystvorten - og hvorfor? Womans søde læsere giver os svaret.


Abonnér på M! nu! Se alle tilbud