Magasinet M!

Charlie's Angels: Kristen Stewart hadede at lave reboot-filmen

Twilight-stjernen taler ud om 2019-rebootet

Charlie's Angels-franchiset startede oprindeligt som en amerikansk kriminalserie i 1970'erne, men vi vil vove at påstå, at langt de fleste herhjemme husker navnet for action-komedien fra 2000, hvor Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu spillede de tre hårdtslående spioner. Actionkomedien var en nogenlunde underholdende sag, der helt klart stemmede overens med dens tid, og den fik også en efterfølger i 2003, der dog lagde en lille dæmper på begejstringen. 

I 2019 fik Elisabeth Banks muligheden for at reboote lortet. Banks havde tidligt i 2010'erne stor succes i sin debuterende rolle som filminstruktør med Pitch Perfect-serien, og derfor kunne Charlies Angels 2019 have endt et andet sted. Hovedrollerne for den nye generation af Angels gik til Kristen Stweart, Naomi Scott og Ella Balinska. 

I stedet blev filmen et af de største blockbuster-flops i 2019, og en meget middelmådig score på 5 ud af 10 på IMDB, vidner om at filmen ikke ligefrem har fået en opblomstring på det efterfølgende streaming-marked. 

@varietymagazine Kristen Stewart remembers filming #CharliesAngels ? original sound - Variety
ANNONCE

I et nyligt interview med Variety, taler Twilight-stjernen om sine oplevelser med Charlies' Angels 2019, og udtaler: "I hated making that movie". 

Hvad det egentlig var, hun ikke kunne lide ved den, berører hun ikke dybere, men fortæller at hun elskede filmen med Cameron Diaz, Lucy Liu og Drew Barrymore - og at intet kan røre den. Vi er tilbøjelige til at erklære os enige! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce