20-årige Julia har en krop der vil gøre de fleste mænd misundelige

Hun bliver kaldt ’Muskel-Barbie’ og kan tage mere end de fleste i bænkpres.

11. marts 2017 af Jakob Flarup

Today we are celebrating women's day in Russia ☺ С 8 марта девочки ❤

A post shared by Julia Vins | Muscle Barbie (@julia_vins) on

Sig hej til Julia Vins. En russisk fitnessfanatiker, der ligner en barbiedukke i ansigtet, men ville kun tæve Ken til hver en tid. Derfor har hun da også fået tilnavnet 'Muskel-Barbie'.

I skrivende stund har hun 446.000 følgere på Instagram, som fascineres af hendes imponerende fysik, der allerede har fundet vej til rekordbøgerne.

For allerede som 17-årig vandt hun VM i vægtløftning, hvor hun løftede imponerende 215 kilo i squat, bænkpressede 120 kilo og dødløftede 190 kilo. 

Siden har hun dog formået at løfte mere. For som hun selv skriver i et af sine seneste Instagram-opslag, har hun klaret 235 kilo i squat, 140 kilo i bænkpres, mens rekorden stadig hedder 190 kilo i bænkpres. Hendes biceps måler 41 cm, hvilket i hvert fald slår alles på redaktionen her.

Julia begyndte faktisk at styrketræne ved et tilfælde.

- Jeg trænede i et år, da jeg blev 15 - bare for at blive fit. Jeg vidste intet om vægte, så jeg fandt bare den største fyr i træningscentret og gentog øvelserne, han viste mig, har vægtløfteren tidligere sagt i et interview med Daily Mail.

Herunder kan du se flere billeder af Julia.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste