Ekspert i undertøj: Louise Maj er ugens instababe

Ugens instababe arbejder i en undertøjsbutik - og det kan man godt se på hendes instagram-billeder. God fornøjelse!

20. juli 2016 af Redaktionen

Byd velkommen til ugens instababe! 

Louise Maj er 23 år, arbejder til dagligt som førstedame i undertøjsbutikken Hunkemöller i Rødovre og bor i Roskilde. Derudover er hun single!

Hvordan har du det med, at vi har valgt dig som ugens Instababe?

- Det gør mig virkelig glad! Det er altid dejligt, når der er nogen, som kan lide de billeder man lægger ud. Det betyder meget, og jeg synes det er sjovt at få lov til at dele mine billeder med jer.

Hvad får du tiden til at gå med disse dage?

- Jeg arbejder i damelingeri-butikken Hunkemöller, hvor jeg er førstedame. Elsker mit arbejde! Det er sjovt at gøre en masse piger ekstra lækre hver dag, ved at hjælpe dem med at sammensætte flotte undertøjssæt - noget jeg også selv går meget op i. 

Ellers elsker jeg at træne crossfit og bare nyde livet med veninder og familie - gerne i København på en lækker cocktailbar. 

Hvis du skulle beskrive dig selv med tre ord, hvilke skulle det så være?

- Sjov, betænksom og positiv.

Der er sikkert mange af mmm.dks læsere derude, der vil vide, hvad de skal gøre for at score dig?

- For at score mig skal han have humor og selvironi. Det er vigtigt, at man kan grine og have det sjovt i hinandens selskab!

Hvilken type mand tænder du på?

- Min type må gerne have lyst hår og blå øjne. Jeg har lidt en svaghed for svenske fyre. Jeg kan godt lide en mand med god stil - gerne jakkesæt. 

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

- En fyr spurgte mig engang om vi skulle flytte sammen, det var meget mærkeligt, nu hvor det var første gang jeg mødte ham.

Hvor ser du dig selv om fem år?

- Om 5 år bor jeg i københavn, arbejder stadig i Hunkemölller og har noget med branding og sociale medier at gøre. Ellers håber jeg bare på, at jeg stadig er glad og tilfreds, med hvor jeg er og hvad jeg fortager mig. 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste