© YouTube

Verdens lækreste mor er tilbage: Her slikker Megan Fox mad af sine fingre iført frækt undertøj

Selvom hun fylder 31 i år, er hun stadig en af jordens frækkeste, smukkeste og mest sexede kvinder.

18. marts 2017 af Anders W. Vorup


Den 30-årige skuespillerinde, model og mor er blevet ny partner, brand-ambassadør og designer hos det frække lingerifirma Frederick’s of Hollywood. Det skal selvfølgelig fejres, og når man i forvejen skriger af sex-appeal, hvorfor så ikke gøre det med en film og nogle halvnøgne billeder?

I en 30-sekunders-reklame fremviser ‘Frederick’s Gets Foxy’ forårskollektionen for 2017, hvor Megan Fox har haft sine kreative evner indover. 

- Jeg føler mig glad og selvsikker. Jeg er vild med, at jeg fjerner fokus fra at designe undertøj, som skal fornøje vores mænd, men øger fokus på at designe undertøj, der skal få os kvinder til at føle os sexede, fortæller hun til V Magazine.

Megan har valgt at lægge vægt på de ekstra finesser, da hun mener, at det er lang tid siden, vi sidst har set kvinder vælge undertøj, som får dem til at føle sig selvsikre og sexede.

- Jeg føler at 80’erne var sidste gang, at kvinder gik med undertøj, som var et mix af ultrasexede dele, der gav et indtryk af, at kvinden elskede sin egen krop, siger hun.

Vi deler præcis samme tanke som Megan, da den nye undertøjskollektion inkluderer seletøj, korsetter, bodystockings og - hvis du er til den lidt mere ‘dirty’ side - læder.

Mrs. Fox, som skød videoen, få måneder efter hendes tredje barn kom til verden, poserer i forskellige slags frækt undertøj, der virkelig understreger hendes former, mens hun blandt andet slikker mad af sine fingre. Ja, du ved godt, hvor det bærer henad.

Se for dig selv, og tjek lige Frederick’s of Hollywood ud. Det kan være, du finder noget, som både du og kæresten vil kunne lide.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste