Fredagsguf: The "Girls at Oktoberfest" Issue

I anledningen af at den årlige Oktoberfest i München starter lørdag har vi fundet nogle dejlige tyroler-damer frem til dig.

16. september 2016 af Redaktionen

Så er det endelig blevet den tid på året, hvor storbarmede damer langer 1-liters-fadbamser ud til glade, dansende fulderikker i lederhosen. Den årlige Oktoberfest i München starter lørdag og varer ved 16 dage frem. 

Oktoberfest-traditionen er hele 204 år gammel, og i starten holdt man festen for at ære vielsen af Prins Ludwig og Therese af Sax-Hildburghausen. Det kalder vi for en rigtig bryllupsfest! Festivalen starter først, når minister-præsidenten i delstaten Bavaria får det første krus øl serveret, skriver sitet eDreams. Men så bliver der for alvor også drukket øl! Festivalens øl er brygget specielt hertil, for det er nemlig et krav, at øllen skal indeholde ekstra mange procenter

I 2011 slog festivalen øl-rekorden, da der blev drukket hele 7,5 millioner liter øl... Så hvis du har planer om at deltage, så tag det store ølkrus med -  det får du vist brug for!

Vi har samlet nogle af de lækreste tyroler-piger i galleriet herunder, så du, kære læser, kan starte weekenden godt ud! Nyd det! 

Today's #ootd #Octoberfest #vibes

A photo posted by Official Alexis Monroe (@officialalexismonroe) on

#oktoberfest #denhaag #groningen #arnhem #heidi #tiroler #party

A photo posted by Naomi Broeders (@naomibroeders) on

#Oktoberfest

A photo posted by Antonija (@tonkych_0701) on

Bald ist es wieder soweit..🍺 - #Wasen #Oktoberfest #ozapftis #einmaßbitte #dirndl #wasenhasen #zurmittezurtittezumsackzackzack #oinszwoagsuffa

A photo posted by Steffi /25 🌼/👧🏼 06/2010 (@kindertraeume) on

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste