Fredagsguf: The "Hottest Fireman in the World" Issue

"Du hyler, jeg sprøjter"-joken har aldrig været mere aktuel!

8. september 2017 af Anders W. Vorup


Du render sikkert også rundt med den. Den der tanke, som pludselig vender op og ned på tingene, når du ser en kvinde i uniform. Det kan være en politikvinde, en sygeplejerske, en stuepige... eller en brandmand. Uniformen kan med et vække nogle uhyggeligt frække tanker.

Desværre for dig og mig sker det ikke så ofte, medmindre du selvfølgelig har snuden klistret fast til computerskærmen. Bare rolig, for det er vi lige i gang med at lave om på.

Forestil dig en lækker norsk kvinde. Tjek! Forestil dig så, at hun er personlig træner. Tjek! Forestil dig så, at hun også er brandmand. Tjek! Forestil dig så, at hun er iført hendes uniform. Nej vent, du kan bare se billederne af norske Gunn Narten herunder.

Verden fik øjnene op for den 30-årige godte sidste år, da hun deltog i det norske TV-program, Norges Bedste Brandmand.

- Jeg tror, at familien og vennerne var lidt skeptiske i starten. Da jeg søgte ind for 10 år siden, var det få kvinder, der arbejdede som det (brandmand, red.). De tænkte nok, at det kunne være farligt, og at jeg måske ikke ville trives i jobbet, når der kun var mænd, har hun fortalt til norske Dagbladet.

Efter programmet har hun fået meget opmærksomhed og vil gerne bruge Instagram til at inspirere andre til at gå egne veje.

- Jeg prøver at lægge ting ud, som folk kan relatere til og forhåbentlig bliver motiveret af. Det at turde at tage egne valg og ikke lade sig gå på af modvind, fortsætter hun.

Med 131.000 følgere på Instagram kan vi ikke være de eneste, der synes at Gunn må være verdens lækreste brandmand… God weekend!

Happy Friday💕☀️ #happyheart

A post shared by GUNN NARTEN (@narten86) on

Never ignore what your heart pumps for💓 Do what you love and do it often🙌🏾 Best Friday wishes!😘

A post shared by GUNN NARTEN (@narten86) on

Feeling fierce 👊🏽🔥 #femalefirefighter

A post shared by GUNN NARTEN (@narten86) on

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste