Fredagsguf: The 'Kate Upton' Issue

Fredag = Topløs Kate Upton-dag

17. februar 2017 af Redaktionen

Tre. Det er antallet af forskellige forsider af det nye Sports Illustrated Swimsuit Issue, som Kate Upton pryder. Topløse forsider.

Upton har tidligere været i den legendariske udgave af Sports Illustrated, hvor hun blandt andet har poseret på mærkværdige steder som Antarktisk og et tyngdekraftsløst kammer, men på billederne i det nye photoshoot er hun i lidt mere vante badetøjs-rammer. Nærmere bestemt på en strand på Fiji.

Om billederne siger Upton ifølge Playboy:

- Jeg var næsten nøgen i det meste af shootet. Et af mine favoritbilleder var, hvor jeg havde dette hvide stykke tøj på, som næsten intet dækkede.

Det stykke tøj, Upton taler om, har hun netop på på en af forsiderne. På den anden forside har hun kun en halskæde og et mavebælte på, mens hun på den sidste har en glimmer-jakke på med en meget lille nedre del af en hvid bikini, der dækker underlivet. Herunder kan du se alle forsiderne plus en video, hvor Upton poserer i alle de udfordrende outfits:

2017 er året, som markerer Uptons femte optræden i Swimsuit-udgaven. I 2011 blev hun udnævnt til Sports Illustrateds Rookie of the Year, mens hun i 2012 og 2013 var på forsiden. I 2014 fik hun så titlen ”Swimsuit Legend”.

Og siden det nu er fredag, får du herunder et udpluk fra den skønne model og skuespillers Instagram-profil, ligesom du kan se alle billederne med Kate Upton fra årets Swimsuit Issue her.

#fbf #stevenmeisel @tonnegood @voguemagazine

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

I'm ready for a #pinacolada ! Happy it's the weekend! #labordayweekend #guess #ellenvonunwerth

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Flashback to before snapchat flower crown filter #flowercrown #beforesnapchat

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

#fbf @gq @terryrichardson

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Perfect way to start my day! #morningyoga @aloyoga

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste