Hun er 48 år gammel men ser stadig voldsomt fræk ud i undertøj

En model-legende, der ser ud til kun at blive yngre med alderen. Vi håber, at Playboy snart ringer til hende og laver en række nye nøgenbilleder med hende.

17. marts 2017 af Jakob Flarup

Virkelighedens Benjamin Button findes. Hun hedder Stephanie Seymour og er lidt af en legende inden for modelverdenen. Om to år runder hun de 50, men vi ville lyve, hvis vi sagde, at vi ikke ville sige ja, hvis Stephanie spurgte os, om vi ville tilbringe en hed nat med hende. For er du gal, hun holder sig godt. Det illustrerer billederne i galleriet her på fornemmeste vis.

Tilbage i 90’erne var Seymour en del af de allerstørste modeller. Hun var over det hele i Sports Illustrateds Swimsuit Issue, sparkede røv for et nyt undertøjsfirma ved nav Victoria’s Secret og poserede to gange i Playboy, som du kan se et billede fra her:

Seymour datede desuden forsanger i Guns ’n’ Roses Axl Rose, da han var på sit højeste, og medvirkede i tre af bandets videoer.

I dag er hun som skrevet blevet 48 år og har hele fire børn. Men hun ligner altså stadig en, der er halvt så gammel. Så Playboy, eftersom I er gået tilbage til nøgenbillederne, var det så ikke en idé at give Stephanie et kald?

Se flere billeder af hende herunder.

Excited to say... Coming soon!💕 @ravenandsparrowlingerie #stephanieseymour #ravenandsparrow #patrickdemarchelier

A post shared by Stephanie Seymour (@stephanieseymourofficial) on

#repost @ravenandsparrowlingerie "Best glam squad in the biz!" @glennmarziali #ravenandsparrow #stephanieseymour

A post shared by Stephanie Seymour (@stephanieseymourofficial) on

Between shots at #elle the other day. Hair by @maxpinnell makeup @glennmarziali #stephanieseymour

A post shared by Stephanie Seymour (@stephanieseymourofficial) on

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste