Karoline er Ugens Instababe: "Det gør alt for ondt i balderne, når man sætter sig på toilettet dagen efter"

Sig hej til Karoline. Hun er 20 år, kunne skrive en bog om sine frækkeste oplevelser, og så har hun en klassisk kæphest i forhold til mænd, der går på toilettet.

22. marts 2017 af Simone K. Hansen

Navn: Karoline Højer

Alder: 20

Bopæl: Valby

Beskæftigelse: Tjener

Status: I et forhold

Instagram: karolinerhoejer

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på [email protected] Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste Uges Instababe Nina, så klik her.

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Er meget smigret! Det er helt klart et stort selvtillids-boost. Og selve ordet "Ugens Instababe" lyder da som en ret blæret titel at få tildelt.

Hvad laver du til daglig?

Jamen jeg nyder (stadig) mit sabbatår nr. 2, så jeg arbejder fuldtid som tjener, og så bruger jeg bare meget tid med de mennesker, jeg holder af. Jeg danser også lidt Zumba (og ja, jeg ved, hvad i tænker. Men det er faktisk sjovt, så dont judge) og jeg elsker lange powerwalks. Jeg træner selvfølgelig også almindelig fitness en gang imellem, men jeg synes, at det gør alt for ondt i baglårerne og balderne, når man sætter sig på toilettet dagen efter.

Kan du beskrive dig selv med tre ord?

Livsglad, humoristisk, omsorgsfuld. Og så er jeg meget loyal.

Hov, kan vist ikke tælle ;-)

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Lige så meget som jeg elsker at gå i sexet lingeri, lige så meget elsker jeg at gå i mande-underbukser. Og ja, mandetrusser/underhylder, whatever. Føler bare de giver så meget luft og frihed, uden at en "streng" sider stramt mellem balderne, haha! Mine veninder synes, det er så mærkeligt, men har dem dog kun på for hyggen og behagens skyld, hvis jeg ikke skal noget, og jeg køber dem selvfølgelig ikke selv – jeg låner min kærestes. Så hvis I har nogle underbukser, I ikke har brug for mere, så send dem gerne!

Ej.... lidt for meget måske?

👑 #queens #we #deserve #more #karma #isabitch #beproud #respect #yourselffirst #lessonlearned #boobs #are #pressed #iknow #sorry

Et opslag delt af • Karoline Højer • (@karolinerhoejer) den

Hvad skal man gøre for at score dig?

Helt klart, at man kan få mig til at grine. Og, jeg kan godt lide, at en fyr er lidt flabet på en god og humoristisk måde. Ikke en selvfed måde, det er det værste! Og som sagt, så elsker jeg at danse. Så man må hellere end gerne vise mig sin (selvfølgelig) overfede playliste. Og så gør det heller ikke noget, hvis man lige er med på en svingom. 

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Sådan personligheds-mæssigt må det være, at jeg altid har et positivt syn på livet, og at jeg har så meget selvironi. Jeg er ret ligeglad med, hvad andre tænker om mig, og jeg tér mig så tosset, som jeg nu har lyst til, og er ikke bange for at gøre mig selv lidt til grin. 

Jeg vender tit dårlige episoder/perioder til noget positivt, og jeg vil f.eks. hellere være sur eller trist på en bar med min Gin & Lemon med mine tætteste, end jeg vil ligge i min seng og surmule alene.

Ved mit udseende må det nok være mine øjne, og fregnerne kan man heller ikke komme udenom.

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Den er svær. I hvertfald alt andet end biografen på første date! Man kan ikke snakke med hinanden, og er det ikke meningen ved en date? 

Hvis man har mødt hinanden et par gange, så kunne biografen være hyggelig, da man har mulighed for at putte lidt uden en akavet stilhed. Og ja, jeg skal have både salsa og ostedip til mine nachos, tak! 

En gåtur med en is kan være lige så god, som en fin middag. For mig handler det ikke om at vise, hvad man har eller kan, men hvem du er og hvad din personlighed har at byde på.

Unless you are food, the answer is Yes, i can live without you 😉 #yes #ilovefood #red #bleg #huh #skalfejresøs #tonight

Et opslag delt af • Karoline Højer • (@karolinerhoejer) den

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen?

Kommer faktisk i tanke om to ting. Det ene var en meget fuld og ucharmerende herre, som sagde direkte "hold kæft hvor kunne jeg godt vold kneppe hver og en af dine fregner". Lidt uventet i hvertfald.

Det andet må være, da en fyr kunne genkende mig igennem min venindes Snapchat (da min veninde har sådan 1000 venner på Snapchat) "Hey, er det ikke dig den skøre fra Katarina Klinders Snapchat?" Hverken jeg eller hende vidste, hvem han var.

Hvad burde alle mænd vide?

Jeg troede bare, det var nogle spørgsmål, jeg skulle svare på, og ikke en bog jeg skulle til at skrive? Hmm...

Okay, toiletbrættet slår ikke sig selv ned. Virker som om, at nogle har brug for at få det opfrisket.

Vil også ned i varmen 🌞 #barerolig #min #sixpack #er #photoshopped #væk #missing #summer #takemeback #please

Et opslag delt af • Karoline Højer • (@karolinerhoejer) den

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet?

Igen, troede ikke det var en bog jeg skulle skrive? Ej..

Liiige denne lille detalje vælger jeg at forblive tavs. Der skal vel også være lidt til fantasien.

"Ugens spørgsmål": Hvad er det mest irriterende i hele verden/hvad hader du allermest?

Børn er søde osv, men når jeg skal have bussen på arbejde om morgenen, eller når jeg er træt og skal hjem, så er en hel hyper-børnehave altså det sidste, jeg lige har lyst til at sidde ved siden af. Det må være det mest irriterende i hele verden.

Og så hader jeg, af hele mit hjerte dyremishandling!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste