Mandagsdamen Laci Kay Somers: Se hende få sin vagina vokset

Hun siger selv, at hendes indbakke fyldes op med billeder af liderlige mænds genitalier hver eneste dag. Og så fik hun for nyligt vokset sin kønsbehåring, hvilket så ud til at være en smertefuld fornøjelse. Hils på Laci Kay Somers.

27. februar 2017 af Redaktionen

Navn: Laci Kay Somers

Født: 7. december 1991 i San Francisco, USA

Instagram: lacikaysomers

Beskæftigelse: Model

Kendt for: Sin YouTube-kanal, hvor hun svarer på masser af detaljerige seerspørgsmål, at have været MMA-ring girl og så selvfølgelig for sin modelkarriere.

Laci Kay Somers voksede op med at se 49'ers score touchdowns, Giants (baseball) lave masser af homeruns og Golden State Warrios sætte den ene rekord efter den anden. Hun skriver selv på sin hjemmeside, at hun elsker mad og at stå i køkkenet, ligesom hun netflixer og chiller den hele tiden - the girl of our dreams.

Men du skal alligevel ikke forvente, at Laci Kay Somers er en festabe. Hun ryger og drikker ikke, men træner i stedet rigtig meget.

På sin YouTube-kanal, der har næsten 139.000 abbonenter, uploader hun masser af videoer, hvor hun røber sine hemmeligheder, så som at hun modtager masser af dick pics hver dag, at hun har silikonebryster (SURPRISE!), ligesom hun i starten af januar viste, hvordan det var at få vokset sin kønsbehåring. En video, du kan se herunder. Ouch!

Og så skal du selvfølgelig ikke snydes for et udpluk af den 25-årige blonde brystbombes Instagram-profil. Enjoy!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste