Se billederne: Nu kan du bo som en ægte narkobaron i Pablo Escobars tidligere luksus-mansion

Og det er ikke så dyrt igen, når man tager de ekstremt lækre omgivelser i betragtning.

16. juli 2017 af M!

Poolside 😎 #HappyFriday #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on


Hvis du har set Narcos, har du sikkert været ved at koge over af misundelse og jalousi, når du har kunnet se Pablo Escobars sindssygt lækre huse. Store græsplæner, gigantiske pools og fabelagtige udsigter. En ting, der normalt koster det hvide ud af øjnene for os almindelige mennesker.

Men nu har du faktisk selv muligheden for at bo i et af Pablos tidligere mansions – uden det behøver at få din konto til at bløde… eller… i hvert fald at gøre din konto til et åbent kødsår, der er gået koldbrand i.

This must be the place. 📸 @sickerthanyouraverage #CasaMalca #CasaMalcaMagic #Tulum #Mexico

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on

Waking up in an ocean view suite 🔹🔷 #HelloWeekend #CasaMalcaMagic #CasaMalca

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on

Dette gigantiske luksushus ligger i Tulum, Mexico og var ejet af den verdensberømte narkobaron, før han døde tilbage i 1993. Herefter ransagede det mexicanske politi ejendommen, men nægtede at sælge det videre til nogen. MEN! Kunsthandleren Lio Malca fra New York er nu lykkedes med at forvandle det til et luksushotel med hele 35 værelser. Han har givet det navnet Casa Malca, skriver LADbible.

Til sitet Cool Hunting siger Malca:

- Jeg fandt en mægler, som fortalte mig, at det var blevet overgivet til den originale ejer (før Escobar, red.). Jeg spurgte omkring mig hos advokater og statsarbejdere og fandt ud af, at jeg rent faktisk kunne købe det.

- Jeg anede på ingen måde, at en ejendom som denne stadig eksisterede og ikke var blevet overtaget af en virksomhed, fortsætter Malca.

✨ Follow your dreams. They know the way. ✨ #FridayMantra #Dreams #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on

Just another magic Monday 🦋✨ #NoMondayBluesHere #CasaMalcaMagic #CasaMalca #Tulum

A post shared by Casa Malca Tulum (@casamalca) on

Folk, som gerne vil bo på Casa Malca, kan forvente at betale mindst 3.200 kroner for en overnatning – hvilket ikke er slemt igen, når man tager i betragtning, at du kan sidde ved poolen og lade som om, at det er dit eget kokainimperium.

Lio har selvfølgelig sat sit eget præg på stedet ved at dekorere det med noget af sin kunst – inklusive malerier, skulpturer og møbler.

Se mere til Casa Malca her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste