Tæskelækre Margot Robbie forbereder sig til ny rolle: Er SLET ikke til at kende

Du vil ikke tro dine egne øjne, når du ser, hvordan Margot Robbie har forandret sig i forberedelserne op til sin kommende rolle.

19. januar 2017 af Jakob Flarup

Vi kan sige med sikkerhed, at enhver ungkarl har drømt våde drømme om Margot Robbie inden for de seneste år. Hvis ikke for sin rolle i Martin Scorseses Wolf of Wall Street fra 2013, så med garanti for sidste års Suicide Squad, hvor hun spillede den flabede, sexede Harley Quinn.

A photo posted by @margotrobbie on

Men når Robbie næste år kan ses i den biografiske I, Tonya, er der helt andre boller på suppen, når det kommer til den 26-årige gudesmukke skuespillers udseende.

I filmen spiller hun den tidligere kunstskøjteløber Tonya Harding, der sammen med sin mand Jeff Gillooly ved de amerikanske mesterskaber i 1994 blev berømt og berygtet for at have hyret en mand ved navn Shane Stant til at brække rivalen Nancy Kerrigans højre ben. En ting, der skulle sætte Kerrigan ud af spillet i forhold til at deltage ved det forestående Vinter-OL i Lillehammer.

Uheldigvis for Harding og Gillooly fuckede Shane Stant op, da Kerrigans ben kun blev slemt forslået. Så selvom hun blev nødt til at trække sig fra de nationale mesterskaber, nåede hun stadig at blive klar til De Olympiske Lege, hvor hun senere vandt sølv, mens Harding måtte tage til takke med ottendepladsen.

Da parrets brutale gerning blev opdaget, blev Harding dømt udelukkelse på livstid fra skøjtesporten, mens Gilooly røg to år i fængsel.

Og ja, det er tydeligt at se forskellen på Robbies fysik fra sine tidligere film og til nu:

Margot Robbie forbereder sig til rollen som den tidligere kunstskøjteløber Tonya Harding. Og hun er slet ikke til at kende.

© YouTube screendump / pocketsofthefuture

Men hun rammer nu Tonya Hardings 90’er-look meget godt:

Et ældre billede af den tidligere kunstskøjteløber Tonya Harding.

© YouTube screendump / Entertainment Tonight

Der er dog ingen tvivl om, at vi på redaktionen er mere til den gamle Margot, så derfor giver vi dig lige et lille udpluk af hendes Instagram-profil.

A photo posted by @margotrobbie on

A photo posted by @margotrobbie on

A photo posted by @margotrobbie on

A photo posted by @margotrobbie on

A photo posted by @margotrobbie on

A photo posted by @margotrobbie on

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste