© Umut Sakarya

Valgflæskpizza går sejrsgang på nettet

Stegt flæsk og persillesovs på pizza!

22. november 2017 af Mikkel Møller Vermeulen

Hvor meget flæsk kan man egentlig koge på et kommunalvalg? (Trickspørgsmål: Flæsk skal steges, ikke koges!)

Dagen efter komunalvalget, har danskerne haft næsten lige så meget fokus på skønne mærkværdige madkombinationer, som på udfaldet af valget. 

For mens Anders Hemmingsen har sat spotlight på en lynhurtigt voksende instagram-profil der fremhæver de klammeste kombinationer af danskernes mad, har andre haft fokus på en næsten lige så mærkværdig opfindelse. 

Der er italiensk på menuen. Velbekomme, Vagn 😋🇩🇰

A post shared by Danmarks Mad (@danmarksmad) on

Valgflæskspizza!

Det er den karismatiske Masterchef-vinder og indehaveren af Guldkroen 11, Umut Sakarya, der i går aftes serverede den instagram-virale ret, der siden har fået både MX, BT, Gastromand og AOK op af stolen i ren begejstring. 

Stegtflæsk pizza i sammearbejde med @saporeditaliacph ❤️😂 #greasy #pizza #nårdanmarkmøderitalien

A post shared by Umut Sakarya / GULDKROEN (@umutsakarya) on

I vores optik er det ikke helligbrøde at forene landets to nationalretter: Stegt flæsk med persillesovs og pizza. 

Men det betyder ikke, at kreationen ikke deler vandene, for mens kulturløse madører står i kø for at genskabe monsteret, er der en del mere konservative (og ældre) befolkningsmedlemmer, der skammer pizzaen. 

Men hvor går grænsen mellem kreativt og klamt? Well, vi stoler på Umuts fantastiske glæde ved det danske køkken, og giver det komiske indslag: Tommel op!

#orale

A post shared by Umut Sakarya / GULDKROEN (@umutsakarya) on

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste