Magasinet M!

Feriegadgets: Pak kufferten...

... med disse 5 fede dimser.

Feriegadgets: Pak kufferten...

Står den på en storbyferie til sommer? Eller skal du bare ligge og dase på stranden? Uanset hvad, giver vi vores bud på, hvilke 5 ting, du bør pakke ned i kufferten, inden du tager afsted. 

Feriegadgets: Pak kufferten...
  Samsung Galaxy S III

Samsung har lært lidt (eller meget) af Apple, når det kommer til at hype deres produkter. Og med Samsung Galaxy S III har de nået hidtil nye (Apple)højder til et stort anlagt presseevent, der blev holdt i London uger tilbage.

Som det ofte er med Android-produkter er specifikationerne i højsædet. Også selvom Samsung vrøvlede lidt og muligvis nævnte noget med "back to nature". Således er tredjegenerationen af Galaxy S vokset til hele 4,8" i skærmstørrelse. Du kan læse alt om, hvor vild den nyeste generation af Samsung Galaxy S er her.

Samsung Galaxy S III kunne sagtens gå hen og blive din nye bedste ven, med de rigtige apps, på storbyferien.

ANNONCE
Feriegadgets: Pak kufferten...
  Apple iPad (3)

Kan du ikke nøjes med 4,8", når du sidder på dit hotelværelse og skal se film, spille spil eller bare uploade alle dine billeder på Instagram og Facebook, er vi sikre på, at Apples guddommelige iPad, nok skal opfylde dine krav til en større skærm. 

Apples iPad er intet mindre end en tour De Force i perfekt brugeroplevelse, og kan du leve uden det døende Flash-adobe, kan en iPad varmt anbefales

ANNONCE
Feriegadgets: Pak kufferten...
Olloclip-linse til iPhone 4/4S

Er du ikke en Android-mand, er Samsungs førnævnte Galaxy S III nok ikke nået for dig. Og så gætter vi på, at det er en iPhone, du gemmer i din lomme. Og netop iPhonen (og især 4S) tager nogle flotte billeder. Det kan du bl.a. læse om her. Men selv iPhonen kan blive endnu bedre til at tage billeder. Det hjælper Olloklip tre-i-en-linsen dig med. Du sætter linsen på din telefon og vupti, så kan du pludselig tage billeder i f.eks. vidvinkel. Genialt på ferien.

 

Pris: ca. 400 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Feriegadgets: Pak kufferten...
Kriss Van Assche og Eastpack

Hvor skal du så gemme alt dit lækre grej, når du er ude at vandre eller bare daser ved poolen? I din backpack selvfølgelig. Det er swag, det siger Nik og Jay selv. Denne backpack er designet i et samarbejde mellem Eastpack og den belgiske designer Kriss Van Assche, som pt. designer svinedyrt hi-end tøj i sit eget navn og for Diors herrelinje, Dior Homme.

Med denne fede sag, ser du cool ud, selv om du i bund og grund render rundt med en skoletaske på ryggen.


Pris: 1310 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Feriegadgets: Pak kufferten...
  Dance Chart Volume 32

Du skal da selvfølgelig ha' tidens største hits med dig, når du rejser sydpå. Dance Chart Volume 32 byder således på over 60 kæmpe hits, som du helt sikkert kender enten fra radioen eller dansegulvet på dit lokale diskotek. 

Pris 99 kr.

Kan downloades på iTunes

Del

Seneste nyt