© Calum Von Moger

Calum Von Moger skal spille den unge Schwarzenegger i 'Bigger'

Filmen om fitness-industriens største legende har fået sin hovedrolle!

6. november 2017 af Rasmus Krarup

Den østrigske Arnold Schwarzenegger er ikke blot en legende i bodybuilder-industrien, men generelt i hele verden som et ikon. Han har arbejdet i Hollywood i flere år, været guvernør for Californien og så er han fucking Terminator!

Hvis den mand ikke skulle have en biopic, så ved vi ikke, hvem der skulle. Men hvem skulle dog kunne portrættere denne famøse skikkelse på det store lærred?

Svaret er Calum Von Moger.Den australske skuespiller skal være Arnold Schwarzenegger i den kommende film Bigger, som fortæller den inspirerende historie om 'the grandfathers of fitness' Joe og Ben Weider - en duo som kæmpede mod alle odds og byggede et bodybuilder-imperium. 


De banede vejen for blandt andet en ung Arnold Schwarzenegger, som nu skal portrætteres af Calum. Calum har selv sagt, at det er en drøm, der går i opfindelse, da han som 14-årig påbegyndte sin træning med inspiration fra Schwarze.

Calum har bestemt kroppen til at give illusionen om en ung Arnold, og han bruger desuden en Skype-samtale løbende med folk fra Østrig for at få den tykke accent med.

Awesome! Det bliver spændende at se, hvorvidt Calum kan leve op til de store sko af The Governator. 

Happy Birthday Arnold! Thank you for inspiring the generations and showing me how to be muscular 💪🏼

Et opslag delt af CALUM VON MOGER 🇦🇺 (@calumvonmoger) den

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste