Månedens streaming-anbefalinger: December 2017

Bingwatching til julemåneden.

28. november 2017 af Rasmus Krarup

Juletiden kan være hektisk for mange, og derfor det ganske relevant at have en god serie at koble af til - eller bingewatche, hvis tiden er med dig! Vi har kigget lidt på de forskellige platforme og fundet de film og serier, du bør kigge nærmere på i december.

Dark: sæson 1

Ny original-produktion, som er Netflix’ første tyskproducerede serie - serien hedder 'Dark' og fokuserer på kidnapninger af små børn i en lille by i Tyskland. I gennem teaserens kryptiske scener med døde dyr, mystiske elementer og missing posters - og generelt hele stemningen - har vi måske/måske har fat i noget overnaturligt.

Premiere: 01. december 2017 (Netflix)

Absentia: Sæson 1

Den bulgarske serie kigger nærmere på, hvad der sker, når man har været væk fra sit vante liv i mange år og pludselig opdager, at alt er forandret. Serien kigger nærmere på en FBI-agent, som jagter en seriemorder - pludselig forsvinder hun og forventes at være blevet dræbt. Pludselig dukker hun op i en hytte seks år senere, og kan ikke huske noget som helst af perioden imellem. Spænding, thriller og interessante spekulationer!

Premiere: 05. december 2017 (Viaplay)

Timeless: sæson 1

Sidste år fik vi Stephen King-serien 11.22.63, som fortalte om en tidsrejsendes forsøg på at stoppe mordet på JFK - nu er en ny tidsrejsende historie på vej til Netflix. Den omhandler en historieprofessor, en soldat og en ingeniør, som jagter en person, der har stjålet en avanceret tidsmaskine - pludselig går det op for dem, at han ønsker at omskrive USAs historie og de må nu rejse med ham rundt i tiden for at rette op på tingene.

Premiere: 06. december 2017 (Netflix)

Knightfall: sæson 1

En interessant historisk serie, der kigger nærmere på jagten på de famøse tempelriddere i 1300-tallet, som forsøger at forsvare deres hellige land, da de pludselig hører nyheden om, at den Hellige Gral er kommet frem i søgelyset igen. En dejlig ridderlignende fortælling, som kan give os lidt GoT-fornemmelse, mens vi venter på finalen om utrolig lang tid. Vi forventer blodige kampe, historiske begivenheder og stærkt drama.

Premiere: 07. december 2017 (HBO Nordic)

Wormwood: Sæson 1

Et interessant miks af dokumentariske elementer og fiktion, som udforsker grænser for mennesket i sin søgen efter sandheden i sin sag. En mand mister sin far i en mystisk ulykke, og forsøger at finde svaret på, hvad der gik galt - en rejse, der kaster ham dybt ind i nogle af USAs mørkeste hemmeligheder.

Premiere: 15. december 2017 (Netflix)

Gunpowder: sæson 1

Kit Harington har lagt Snow-rollen på køl og trukket i sit 17. århundredes-outfit for at agere den britiske aktivist, Guy Fawkes. Sammen med et par provinsknejter opdraget i den engelske-katolske skole laver planer om at sprænge House of Lords i luften og ændre på hverdagens magtstatus i datidens samfund. Et interessant historisk drama, der godt kunne være spædet til med et par små twists!

Premiere: 19. december 2017 (HBO Nordic)

Bright

Will Smith er klar med en interessant buddycop-film i juleperioden. Filmen finder sted i en verden, hvor mytiske væsener lever side og side med almindelige mennesker. Sammen med hans makker, en ork spillet af Joel Edgerton, skal de finde frem til et altødelæggende våben, som mange i universet ønsker at få fingrene i. Det lyder som en skæv, men interessant take på den klassiske bromance-film.

Premiere: 22. december 2017 (Netflix)

Swedish Dicks: sæson 2

De svenske tosser er tilbage og det kommer ikke til at gå stille for sig. Første sæson afsluttede midt i en ret så vanvittig cliffhanger, så det bliver interessant at se, hvad den famøse duo kan gøre i situationen - sæsonen får også selskab af store stjerner såsom Haley Joel Osment, og Keanu Reeves gør sig også et lille comeback i den nye sæson. Svensk humor, når det er allerbedst!

Premiere: 25. december 2017 (Viaplay)

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste