Magasinet M!

Her er Alpines bud på fremtidens elektriske hot hatch

A290_β: Hvad siger du til Alpines Beta-vogn?

Elektrificeringen af bilindustrien er i fuld gang, og nu præsenterer Alpine deres bud på fremtidens eldrevne hot hatch. Mød den nye A290_β - en udfordrende elektrisk bil med høj ydeevne, der blander nostalgi og futurisme på fransk maner.

Alpine, det ikoniske franske bilfirma med rødder tilbage til 1955, har netop afsløret sin første fuldt elektriske hot hatch, A290_β. Det første skridt i Alpines vision om en elektrificeret fremtid, og det markerer en milepæl i bilmærkets hsitorie.

ANNONCE
Alpine A290_Beta - Her er Alpines bud på fremtidens elektriske hot hatch Alpine A290_Beta

Alpine blev genintroduceret på Geneve Motorshow 2017 med den tosædede Alpine A110 sportsvogn, der med baghjulstræk og centermotor både emmede af nostalgi og fremtid. Med introduktionen af A290_β tager Alpine nu næste skridt i mærkets udvikling.

Navnet A290_β kan virke mystisk ved første øjekast, men det har en særlig betydning. 'A' står for Alpine, '2' indikerer, at bilen er i B-segmentet, og '90' repræsenterer Alpines fremtidige livsstils lineup af modeller. Det græske bogstav 'β' (beta) antyder, at bilen er i et mellemstadie - ikke helt færdig, men på vej mod lancering i 2024.

ANNONCE
Alpine A290_Beta - Her er Alpines bud på fremtidens elektriske hot hatch Alpine A290_Beta

A290_β er blot første skridt i Alpines drømmegarage fyldt med 100 % elektriske sportsvogne og livsstilsbiler. Med sin unikke blanding af ikonisk design og nyskabende teknologi er A290_β et spændende indblik i, hvad fremtiden måske har i vente for Alpine - og for bilindustrien generelt. 

Kommer Alpine til Danmark? Svaret er "et rungende måske", lyder det fra importøren. Selvom Alpine er et nichemærke, har det potentiale til at øge pulsen hos bilentusiaster med sin blanding af nostalgi og innovation.

Se flere billeder af konceptbilen i galleriet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce