Få hende til at komme med et enkelt tryk: Vind en trådløs vibrator til kæresten

Nu kan du gøre hverdagen mellem dig og din dame lidt frækkere med denne trådløse vibrator. Du skal blot svare på et enkelt spørgsmål.

18. februar 2017 af Redaktionen

Drømmer du om at få din kæreste til at komme på alle døgnets tidspunkter, uden du skal røre andet end én finger? Eller drømmer du bare om at fyre en prank af på hende som denne? Så har du klikket ind på den rette side. Vi udlodder nemlig et styk trådløs klitoris-vibrator med tilhørende fjernbetjening til en værdi af 799 kroner i samarbejde med Sinful.dk.

Alt, du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål. Så har du chancen for at blive den heldige ejer af vibratoren, der har et noget så sexet navn som Ohmibod Club Vibe 3.0.

Om vibratoren skriver Sinful.dk: "Læg klitorisvibratoren Club Vibe 3.0 i trusserne, gå i byen og få de frækkeste oplevelser med det nyeste fra Ohmibod. Med 5 forskellige vibrationer samt “music-mode”, hvor den vibrerer i takt til musik eller din elskers stemme. Styres nemt ved hjælp af fjernbetjening og er opladelig via USB."

Konkurrencen løber til og med søndag d. 26. februar. Vinderen får direkte besked.


Hvad er sinful.dk?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste