Fed 'The Wolverine'-konkurrence

Vi udlodder 20 fribilletter, t-shirts, solbriller og tasker i forbindelse med premieren torsdag 25. juli.

22. juli 2013 af mmm.dk

http://www.youtube.com/watch?v=HELBcVezFKY

 

Det her kunne godt gå hen og blive vildt.

 

Filmen er den nyeste om X-men-universet og baseret på den kendte tegneserie om seriens mest populære karakter, The Wolverine. Actioneventyret bringer denne gang Wolverine til det moderne Japan. Her er han på dybt vand i en ukendt verden og må kæmpe til døden mod en uventet fjende i et opgør, der vil ændre ham for evigt. Han er for første gang sårbar og presset til sine fysiske og psykiske grænser, da han konfronterer ikke blot samuraistål, men også sin egen dødelighed…

 

The Wolverine skiller sig historiemæssigt markant ud fra den første film om mutanten med verdens sejeste "negle". For hvor X-Men:Origins var en superhelte film i klassisk Hollywood forstand med store eksplosioner og mere eller mindre ligegyldig action-scener, tager The Wolverine os tilbage til Japan, og Wolverines mørkere og mere dystre fortid. Det bliver brutalt, det bliver råt og det bliver med garanti rigtig, rigtig godt.

 

I forbindelse med premieren sætter vi 20 fribilletter, 3 t-shirts, 3 par solbriller og 3 tasker på højkant. Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål for at deltage i konkurrencen.


 


Hvad hedder The Wolverine?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste