Konkurrence: Vind 2 billetter til Fast & Furious 8, det nye soundtrack og Fast & Furious 7 på Bluray

Se hvordan du deltager i konkurrencen lige her.

3. april 2017 af Redaktionen

Som fortsættelse til “Fast & Furious 7”, en af historiens hurtigste film til at omsætte 1 mia. $ på verdensplan og den sjette-mest indtjenende film overhovedet, kommer nu det nyeste kapitel i en af de mest elskede og holdbare filmserier nogensinde: Fast & Furious 8.

Nu hvor Dom og Letty er på bryllupsrejse, og Brian og Mia har trukket sig ud af legen – og resten af holdet er blevet benådet – er det berejste team ved at finde tilbage til normaliteten. Men da en mystisk kvinde (Oscar-vindende Charlize Theron) frister Dom til at vende tilbage til den kriminelle verden, han ikke synes at kunne slippe, og et forræderi mod dem, der står ham nærmest, bliver de stillet ansigt til ansigt med en udfordring, der vil presse dem som aldrig før.

Fra Cubas kyster og New Yorks gader til de frosne ødemarker ved Barentshavet kommer den lille elitestyrke til at krydse frem og tilbage over kloden for at stoppe en anarkist, der vil slippe kaos løs over verden – og for at redde den mand hjem, som tømrede dem sammen som en familie. 

I ”Fast & Furious 8” får Vin Diesel selskab af den faste stjerne-skare, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ’Ludacris’ Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky og Kurt Russell. Ud over Theron byder serien velkommen til Scott Eastwood og Oscar-vinderen Helen Mirren.

Filmen er instrueret af F. Gary Gray (”Straight Outta Compton) og produceret – igen – af Neal H. Moritz, Michael Fottrell og Vin Diesel, og har dansk premiere den 13. april 2017.

Her på Mmm.dk kan du nu deltage i konkurrencen om 5 fede pakker bestående af:

- 2 x biografbilleter
- Det spritnye soundtrack fra filmen
- En BluRay med FF7

Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare korrekt på spørgsmålet herunder. Konkurrencen slutter d. 12. april klokken 12.

 


Hvem har instrueret filmen Fast & Furious 8?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste