Konkurrence: Vind billetter til Blade Runner 2049

Lige om lidt får årets mest ventede film premiere. En film, du nu har muligheden for at vinde billetter til. Se, hvad du skal gøre, for at deltage lige her.

29. september 2017 af M!

Du har nu mulighed for at vinde billetter til efterårets længe ventede biograffilm Blade Runner 2049, der har premiere den 5. oktober. Vi udlodder nemlig 4x2 fribilletter til filmen, så du kan tage en ven under armen og få en fantastisk biografoplevelse.

Blade Runner 2049 er en visuelt flot og medrivende fremtidsfilm, der er instrueret af Denis Villeneuve, som før har haft stor succes med Prisoners samt Arrival. Ryan Gosling spiller den nye Blade Runner, LAPD Officer K, og han får fornemt selskab af Harrison Ford, der er tilbage i rollen som Rick Deckard.

Filmen foregår i 2049 – 30 år efter begivenhederne i den første film. Her finder Officer K en længe begravet hemmelighed, der kan skabe kaos i det forfaldne samfund..

For at have chancen for at vinde skal du blot svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Hver præmie har en værdi af ca. 200 kroner, og konkurrencen kører til og med d. 4. oktober. Vinderne får direkte besked.


I Blade Runner-filmene møder vi nogle menneskelige væsener – hvad kaldes de?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste