Konkurrence: Vind en lækker lydpakke fra JBL til en samlet værdi af 3.300,-

I samarbejde med JBL og Harman udlodder vi en samlet lydpakke, der helt sikkert sætter gang i festen - både på arbejdet og i swimmingpoolen.

9. oktober 2016 af Redaktionen

Vi har modtaget to utroligt lækre produkter fra JBL, som vi udlodder i en konkurrence. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at gætte, hvilke tre sange vi har skruet på tempoet ved i videoen herover.

Send dit svar til [email protected] Skriv "JBL" i emnefeltet.

Konkurrencen løber til søndag den 16. oktober klokken 23.59.

Specifikationer på produkterne finder du herunder.

© JBL


JBL Everest Elite 700

JBL® Everst™ Elite 700 er legendarisk lyd - løftet til en ny standard.Bluetooth 4.1 giver trådløse forbindelsesmuligheder, og med NXTGen-teknologien får du ikke alene den fredfyldte oplevelse af aktiv støjreduktion. Den legendariske JBL Pro Audio-lyd leverer en dynamisk lydoplevelse, de skulpterede ørepuder sikrer suveræn pasform omkring dine ører, et genopladeligt batteri giver 15 timers spilletid, og med TruNote™ automatisk lydkalibrering får du nu glæde af det ultimative inden for komfort, frihed og personlig tilpasning. Den indbyggede mikrofon giver nem adgang til opkald.

© JBL

JBL Charge 3

JBL Charge 3 er den ultimative, stærke, bærbare Bluetooth-højttaler med kraftfuld stereolyd og strømbank i én pakke. Med Charge 3 kan du holde fest overalt - ved swimmingpoolen eller i regnvejr - takket være det vandtætte materiale og robuste kabinet. Det kraftige 6000 mAh batteri giver 20 timers spilletid - og oplader dine smartphones og tablets via USB-porten. En indbygget støj- og ekkoreducerende højttalertelefon giver dig krystalklare opkald med et tryk på en knap. Forbind trådløst flere højttalere, der understøtter JBL Connect, for en endnu større lydoplevelse.

Samlet værdi: 3.299,-

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste