Konkurrence: Vind en OnePlus 5 JCC Edition til en værdi af 4.299,-

Vi udlodder to stk af den limited OnePlus 5 JCC Edition. Se, hvad du skal gøre for at deltage, lige her.

28. september 2017 af M!

Hvad får man, hvis man kombinerer teknologi, kunst og mode? Det har smartphonebrandet OnePlus og den franske modeskaber Jean-Charles de Castelbajac (JCC) sat sig for at undersøge. Sammen har de skabt en mini-kollektion af tøj, accessories og en limited edition smartphone med et helt særligt kunstnerisk udtryk.

OnePlus og Jean-Charles de Castelbajac, som tidligere har arbejdet sammen med danske Helena Christensen, er brands, der er kendt for at udfordre normerne. 

OnePlus 5 JCC Limited Edition-telefonen får samme specs som den eksisterende topmodel i den anmelderroste OnePlus 5-serie, der er blandt de bedst sælgende telefoner hos 3 Danmark. Dermed kommer telefonen til at kunne brøste sig af 8GB RAM, 128GB lagerplads og dobbeltkamera med verdens højeste opløsning for smartphones. 

Du kan læse mere om det unikke samarbejde på www.onepl.us/jcc, hvorfra det også er muligt at købe OnePlus 5 JCC Limited Edition til DKK 4.299,-, så længe lager haves.

M! og OnePlus udlodder sammen to OnePlus 5 JCC Limited Edition og et avant-garde JCC-smartphonehylster (samlet værdi 4.299,-). Svar på spørgsmålet, og deltag i konkurrencen.

Konkurrencen løber til og med d. 5. oktober, og vinderen får direkte besked.

 


Hvad er opløsningen på OnePlus 5s dobbeltkamera?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste