Konkurrence: Vind to billetter til John Wick: Chapter 2

Se hvordan du deltager i konkurrencen lige her

2. februar 2017 af Nordisk Film

I denne tempofyldte efterfølger til action-braget John Wick tvinges den legendariske hitman, John Wick (Keanu Reeves), til at genoptage sin karriere, da en tidligere kollega beder om hjælp til at overtage magten i en hemmelig sammenslutning af italienske lejemordere. John må rejse til Rom og kæmpe mod nogle af verdens farligste mordere i en adrenalinpumpende og nervepirrende film, der tager den første films legendariske action til et helt nyt niveau. John er tilbage, vildere end nogensinde.

Kunne du tænke dig at vinde to billetter? I samarbejde med Nordisk Film udlodder vi 5x2 billetter til John Wick: Chapter 2, der har premiere den 9. februar 2017. Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet herunder. Hver præmie har en værdi af 180 kroner.


Hvornår har John Wick: Chapter 2 premiere?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste