Konkurrence: Vind to billetter til Patriots Day

Tid til en date? Her kan du deltage i konkurrencen om 5x2 billetter til filmen, som fortæller den hæsblæsende historie om angrebet under Boston Marathon.

11. marts 2017 af M! i samarbejde med Nordisk Film

Patriots Day er den dramatiske og hæsblæsende beretning om terrorangrebet under Boston Marathon, den efterfølgende menneskejagt og de ekstraordinære eftervirkninger. Efter terrorangrebet slutter politibetjenten Tommy Saunders (Mark Wahlberg) sig sammen med overlevende, beredskabsfolk og efterforskere i et kapløb mod tiden for at fangebombemændene, før de slår til igen.

Filmen følger desuden Special Agent Richard Deslauriers (Kevin Bacon), Politikommissær Ed Davis(John Goodman) og betjent Jeffrey Puglieses (J.K. Simmons) og deres historier flettes sammen i en intens, spændingsmættet og dramatisk fortælling om dagene omkring terrorangrebet og den menneskejagt, der fik hele verden til at holde vejret.

Patriots Day får dansk premiere den 16. marts 2017, og vi udlodder i samarbejde med Nordisk Film 5x2 billetter til filmen. Du skal bare svare rigtigt på spørgsmålet herunder, så deltager du i konkurrencen.


Hvem spiller hovedrollen i filmen Patriots Day?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste