Konkurrence: Vind to billetter til Power Rangers

Power Rangers er tilbage! Her kan du deltage i konkurrencen om 5x2 billetter til den nye film, som genopliver heltene fra din barndom.

17. marts 2017 af M! i samarbejde med Nordisk Film

Power Rangers følger fem helt almindelige high school-elever, der opdager, at deres lille by, Angel Grove, og resten af verdenen er på grænsen til at blive udslettet af aliens. De fem indser hurtigt, at skæbnen har udvalgt netop dem til at redde planeten, men før de kan blive de helte, som verden har brug for, må de overvinde deres personlige problemer for at kunne samles som Power Rangers. Fedt, ikk?

I samarbejde med Nordisk Film udlodder vi 5x2 billetter til den nye Power Rangers-film, som får premiere den 23. marts 2017. Alt hvad du skal gøre for at deltage, er at svare korrekt på spørgsmålet herunder.


Hvornår får Power Rangers premiere i de danske biografer?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste