Sikker sex i 12 måneder: Vind et års forbrug af kondomer og glidecreme til en værdi af 3.500 kr.

I samarbejde med Durex udlover mmm.dk et helt års forbrug af de nye Real Feel-kondomer, der er det tætteste, du kommer på at knalde uden gummi.

23. oktober 2015 af mmm.dk

Uanset om du er typen, der ender i byen torsdag, fredag og lørdag og har held til at score hver eneste aften, eller om du er i et fast forhold, men ikke helt klar til børn endnu, så er det en virkelig god ide at smide gummi på, når der skal knaldes. Og med Durex nye Real Feel-serie er der heller ikke grund til at lade være.

Det er uden tvivl det tætteste, du kommer på fornemmelsen af at knalde uden kondom, selv om du har et på. Og nu kan du vinde et helt års forbrug af de geniale gummier – og selvfølgelig glidecreme, så det hele glider lidt lettere. Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet herunder.

Der er 1 præmie á et års forbrug af Durex Real Feel-kondomer (156 stk.) og Pleasure Gel (6 stk. a 50 ml.). Den samlede værdi er 3.500 kr. 

Durex® er verdens førende kondom-brand. Med mere end 80 års erfaring over og under dynen er Durex dedikeret til at inspirere par til mere og bedre sikker sex. Se meget mere på durex-danmark.dk

KONKURRENCEN SLUTTER FREDAG DEN 13. NOVEMBER KL. 23.00. VINDEREN BLIVER FUNDET VED LODTRÆKNING.


Hvor mange gange skal du knalde om ugen for at bruge de 156 kondomer på et år?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste