Valentinskonkurrence: Vind et hotelophold med scoregaranti

Vind et Bellevue-gavekort til et hotelophold for to plus middag med vin. Det eneste, du skal gøre for at vinde, er at deltage i konkurrencen her

22. januar 2016 af Bellevue

Skal i år været året, hvor du på Valentinsdag slår benene væk under hende, du elsker? Overrasker hende ved at tage initiativ til romantik? Sikrer dig selv en plads i kridthuset længe efter Valentinsdag?

Så besvar nedenstående spørgsmål og deltag i konkurrencen om et lækkert hotelophold for 2 fra Bellevue – inklusiv middag med vin samt morgenmad dagen derpå (værdi: 1.299,-). Se mere lige her.

Vinderen trækkes mandag den 8. februar kl. 12.00 og får direkte besked.

Bliver du ikke den heldige vinder, finder du masser af inspiration til Valentinsgaver, hun vil elske, på Bellevuebox.dk. Og du kan købe gaven helt frem til Valentinsdag. Bestil blot et e-gavekort og få det sendt til din mail – klar til at blive printet ud og pakket ind. 


Valentinsdag falder på den samme dato hvert år, men hvilken dato?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste