Vild konkurrence: Vind alle sæsoner af The Walking Dead

Zombierne er kommet for at blive! The Walking Dead er nemlig på femte år den mest populære tv-serie lige nu. Klik her, svar på spørgsmålet og vær med i konkurrencen

1. oktober 2015 af Kommerciel redaktion

Så er der snart premiere på den nye sæson af The Walking Dead – og hvad end du er ved at dø af spænding, men ikke husker alle sæsonerne helt friskt i hukommelsen længere, eller du aldrig har set et eneste afsnit og ikke forstår, hvorfor alle taler så varmt om en serie om zombier, så er der håb forude.

Nu kan du nemlig være med i konkurrencen om at vinde intet mindre end et sæt med ALLE SÆSONERNE af The Walking Dead på DVD. Noget, der vil pynte gevaldigt på enhver mandehylde. Og ikke mindst imponere seje The Walking Dead-damefans, som der rent faktisk er masser af. Om det skyldes hovedpersonen Andrew Lincoln (ham med skiltene fra Love Actually), vil vi ikke gøre os kloge på, men vi tror mest på, at det hænger sammen med, at det er en vanvittigt velfortalt historie om mennesker og overlevelse.

The Walking Dead er en af de mest hypede tv-serier lige nu og har kørt de sidste fem år på den amerikanske tv-kanal AMC, der også gav os succesen Mad Men. Måske er det derfor, den også har fanget alle dem, der ikke nødvendigvis elsker zombier til at starte med. Den er i hvert fald blevet kaldt 'hyperæstetisk', 'zombie-chic', 'gysende spændende' og 'utroligt godt lavet'. Med andre ord: Den er seriøst skarp. Så det er bare med at komme i gang med at følge med.

SÅDAN VINDER DU
Det eneste, du skal gøre for at vinde alle sæsoner af verdens fedeste zombie-serie på DVD er at svare på spørgsmålet herunder. Og ikke nok med det. Hvis du er en af de hurtigste på aftrækkeren, får du en megasej special edition-version med af sæson 4. Med frygtindgydende zombie og det hele! 

Konkurrencen løber frem til 15. oktober 2015 og vinderen bliver kontaktet direkte.


Hvilken karakter i 'The Walking Dead' får sit ben flænset af og ædt af kannibaler - og dør senere af et zombiebid?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste