Vind 10 eksklusive Baywatch-pakker

Nu kan du komme på forkant med alle, der prøver at blive klar til strandsæsonen, når vi udlodder 10 stk af den ultimative Baywatch-pakke til en samlet værdi af 500 kroner.

30. maj 2017

På torsdag, d. 1. juni, har Baywatch anno 2017 premiere. Derfor udlodder vi 10 eksklusive strandpakker - inklusive billetter til filmen, selvfølgelig. Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet nederst i artiklen.

Hver pakke består af:

  • 2 stk. billetter
  • 1 stk. drikkedunk
  • 1 stk. cooler bag
  • 1 stk. beach bag
Baywatch-præmie

 

Lidt om filmen
Stranden og vandet ser indbydende og idyllisk ud, så Emerald Bay er et trækplaster for alle, som vil slappe af og nyde livet. Nogle slapper for meget af og er ikke forsigtige nok, og så er der brug for livredderne: Baywatch! Deres mangeårige leder Mitch får imidlertid kam til sit hår, da den tidligere olympiske svømmer Matt slutter sig til holdet med meget lidt respekt for Mitch og arbejdet, og da han bliver påduttet den energiske, men temmelig kiksede Ronnie. Så stoler han hellere på sine kvindelige kolleger C.J., Summer og Stephanie, hvis røde badedragter er blevet ikoniske for livredderne. Imidlertid får Mitch og hans kolleger også problemer med den hensynsløse Victoria Leeds, der helst vil smide almindelige mennesker væk fra stranden og gøre Emerald Beach til et eksklusivt resort for sine medlemmer af Huntley Club. Da der samtidig begynder at dukke narkotika op på strandene, sætter Mitch sin egen undersøgelse i gang …Med Dwayne Johnson i spidsen genopliver ”Baywatch” verdens mest sete TV-serie, som gennem mere end et årti gjorde smukke livreddere i røde badedragter ikoniske … i slowmotion.

Med sig og mod sig har han Zac Efron og Jon Bass med Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach og Ilfenesh Hadera som de kvindelige livreddere. Den tidligere Miss World Priyanka Chopra optræder som den udspekulerede Victoria Leeds. Det hele foregår med spektakulær action og med masser af glimet i øjet i Seth Gordons instruktion. Jo … David Hasselhoff og Pamela Anderson kigger også lige forbi.

Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar, hvorefter vinderne vil modtage deres præmie med posten. Konkurrencen løber indtil 1. juni klokken 12.00, og præmien har en samlet værdi af 500 kroner.

 


Hvem spiller Mitch Buchannon i den nye Baywatch-film?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste