Vind Apples spritnye iPad Air 2

Tyndere, lettere og hurtigere end sin forgænger. Få den ultimative tablet- og brugeroplevelse med Apples nye iPad Air 2.

14. marts 2015

Der er ikke noget at sige til, at Apples iPad stadig er kongen af tablets. Den anmelderroste iPad Air 2 er nemlig i sin enkelthed et helt fantastisk produkt, hvad enten du har tænkt dig at streame serier eller film, surfe på nettet eller bruge den til lidt tungere opgaver som Powerpoint og Excel.

Batteritiden er stadig på forrygende 10 timer. Og det selvom Apple har formået at gøre iPad Air 2 18% tyndere end sin forgænger - blandt andet ved at laminere displayet direkte på glasset. På den måde formindsker man også genskæret, hvilket gør Apples nyeste iPad behageligere at arbejde på i direkte sollys.

Kameraet har også fået et løft fra 5 megapixel til nu 8 af slagsen. Vi sætter 1 stk. iPad Air 2 (16 gb) på højkant. Vinderen trækker vi mandag d. 15. december.

Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål:


Hvornår kom den første iPad?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste