Vind billetter til international CS:GO-turnering i Malmø - med dansk deltagelse

Vær med, når Danmarks mest kendte Counter Strike-hold deltager i en af verdens største CS-turneringer i Malmö om 1,7 mio kr.

26. januar 2016 af Redaktionen

Er du ikke til håndbold? - Hvad så med verdensmesterskab i Counter Strike?

Verdens største computerfestival, DreamHack, præsenterer for første gang nogensinde DreamHack Masters, som er en international Counter Strike-turnering for de allerbedste spillere i verden, med en præmiesum på hele $250.000 eller omkring 1,7 millioner kroner! Første version af DreamHack Masters finder sted i Malmö Arena i Sverige fra den 12.-17. april, hvor 16 af verdens absolut bedste CS:GO-klaner tørner sammen for at jagte den enorme pengepræmie foran tusindvis af vilde fans. 

Danmark er en kendt nation, når det handler om Counter Strike - især på grund af det legendariske hold, Astralis, som er verdenskendte på grund af deres ekstreme skills på tastaturet. Astralis vil være til stede i Malmö, hvor de vil forsvare den danske gamer-stolthed, holde fanen højt og forsøge at gå hele vejen til tops og nuppe guldet.

Som dansk eSport-fan kan du nu blive den heldige vinder af to billetter til Malmö, hvor du kan støtte de danske drenge i deres kamp om tronen.

Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor, og så deltager du om 2 billetter til DreamHack Masters 2016. 

Info om turneringen

De 16 teams ved DreamHack Masters dyster indledningsvis mod hinanden i gruppespillet, der finder sted fra den 12.-14. april. Derefter går de otte bedste teams videre til playoffs den 16.-17. april, hvor de spiller om den samlede præmiesum på hele $250.000.


Hvad konkurrerer man i til DreamHack Masters?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste