Vind billetter til Mad Max: Fury Road

Tom Hardy har overtaget rollen efter Mel Gibson. Blæste traileren dig omkuld? Så vent til du ser filmen i biografen.

11. maj 2015

Plaget af sin turbulente fortid er Mad Max overbevist om, at den bedste måde at overleve på, er kun at kæmpe for sig selv. Ikke desto mindre suges han hurtigt ind i en gruppe, der flygter på tværs af ørkenlandskabet i en kampvogn styret af hærføreren Furiosa. De forsøger at slippe væk fra en fæstning som  tyrannisk kontrolleres af Immortan Joe der giver indtryk af at være en slags udødelig halvgud, men i virkeligheden er døende. Furiosa er stukket af med noget uerstatteligt - og Immortan Joe samler alle sine folk og forfølger hensynsløst oprørerne i et højoktan-ræs på livet.

Vi sætter 10 fribilletter på højkant - 5 x 2, så du kan invitere din bedste ven (eller dame) med i biografens mørke. For at være med i konkurrencen, skal du blot svare på nedenstående spørgsmål. 


Hvilken ikonisk og temmelig badass skurk har Tom Hardy portrætteret?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste