Vind billetter til mesterinstruktørs sindssygt flotte sci-fi-film der har kostet mere end 1 milliard

Vi udlodder 10x2 billetter til Valerian and the City of a Thousand Planets, der blandt andet har hammerlækre Cara Delevingne i en af hovedrollerne.

1. august 2017 af M!

Nu har du chancen for at vinde billetter til den dyreste franskproducerede film nogensinde (den har kostet i mere end 1,1 milliarder kroner), når vi udlodder 10x2 billetter til Luc Bessons forunderlige sci-fi-projekt Valerian and the City of a Thousand Planets. Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet nederst i konkurrencen her.

Om filmen

I Valerian and the City of a Thousand Planets finder vi Laureline og Valerian, som er rumtids-agenter for den jordiske organisation; Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet.

Valerian har mere i tankerne end bare et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold. Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og igen at afvise ham.

Hovedrollerne som Valentine og Laureline spilles af Dane DeHaan og Cara Delevingne, mens også Ethan Hawke, John Goodman og Rihanna og den danske skuespiller Alexander Villaume medvirker i filmen.

Luc Besson instruerer filmen, der har rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian and Laureline/Linda og Valentin.

 

 

Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar, hvorefter vinderne vil modtage deres præmie med posten. Konkurrencen løber indtil 3. august klokken 23.59, og præmien har en samlet værdi af ca. 250 kroner.


Hvilket andet actionbrag medvirkede Cara Delevingne i sidste år?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til M!'s nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste