Vind billetter til The Gunman

Sean Penn er den nye Liam Neeson. Se bare her:

17. marts 2015

For seks år siden var det Jim Terrier, der trykkede på aftrækkeren og sendte det dødbringende projektil mod ministeren for minedrift og dermed kastede Congo ud i nye blodige kampe mellem rivaliserende militser. Nu er han tilbage i Congo som et nyt men- neske, ikke længere lejesoldat, men NGO’er der arbejder med vandboringer. Alligevel er der nogen, der forsøger at slå ham ihjel. Jim bliver nødt til at grave ned i sin blodige fortid for at afsløre, hvem der vil ham til livs. Det går hurtigt op for ham, at han bliver nødt til at finde ud af, hvem der i sin tid bestilte mordet. Sporet fører ham via London til Barcelona, hvor hans gamle chef, Felix, nu er suc- cesfuld forretningsmand. Undervejs finder han ud af, at den kvinde, han blev nødt til at svigte og efterlade i Congo nu er gift med Felix. Spørgsmålet er, om Jim kan stole på Felix – eller om jalousi og økonomiske interesser vil få ham til at forråde sin gamle ven. Snart flyver kuglerne atter om ørerne på Jim Terrier, der forfølges både af lejesoldater og af Interpol, der har en efterforskning af sagen i gang. Sean Penn, der spiller hovedrollen som den tidligere lejesoldat Jim Terrier, har selv gennem sit humanitære arbejde stiftet bekendtskab med de barske sikkerhedseksperter, der ofte må beskytte NGO’erne i krigszoner. Det giver en realistisk bund til actiondramaet ”The Gunman”, der er instrueret af Pierre Morel. I andre roller ses bl.a. Javier Bardem, Ray Winstone, Idris Elba og Jasmine Trinca.

 

Vi sætter 10 x 2 fribilletter på højkant. Det eneste, du skal gøre for at være med, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål: 


Hvem spiller hovedrollen i The Gunman?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste