Vind billetter til The Transporter Refueled

Nu har du chancen for at vinde billetter til actionbraget The Transporter Refueled, der har premiere torsdag. Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på et enkelt lille spørgsmål.

15. september 2015 af Redaktionen

Frank Martin kan køre fra alle, gennem alt og for hvem som helst, der vil betale. Han leverer enhver ’pakke’ til den aftalte pris. Men hans enkle leveregler kommer på prøve, da han bliver hyret af den forførende Anna til at køre flugtbilen efter et bankkup. Anna og hendes medsammensvorne – alle piger, der har været i menneskehandleren Yuris hænder - har nemlig planer om at gøre op med deres tidligere plageånd og har kidnappet Franks far for at sikre sig, at Frank gør, som de ønsker. Situationen bliver ikke lettere for Frank af, at han begynder at udvikle mere end forretningsmæssige følelser for Anna. Motoren spinder, bilen er sat i gear, The Transporter er på gaden igen.

Med Ed Skrein ved rattet som den hårdføre, kompromisløse Transporter, Frank Martin, genopfinder instruktøren Camille Delamarre Transporter-serien. Det handler stadig om hurtige biler og nådesløs nævekamp, men plottet er blevet mere indviklet med både en rapkæftet far og en håndfuld dødsensfarlige kvinder.

Vi trækker lod om 10x2 billetter til The Transporter Refueled, og konkurrencen løber til torsdag d. 17. september kl. 12, hvorefter vinderne trækkes.

Du skal bare svare rigtigt på nedenstående spørgsmål:


Hvem spiller Anna i Transporter Refueled?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste