Vind biografbilletter til den højspændte thriller Nerve

I samarbejde med Nordisk Film udlodder vi 5x2biografbilletter til filmen Nerve, som har dansk biografpremiere den 25. august.

16. august 2016 af Redaktionen

Her på M! udlodder vi i samarbejde med Nordisk Film 5x2 biografbilletter til den nye thriller Nerve. Alt, du skal gøre for at vinde billetterne, er blot at deltage i vores konkurence herunder ved at svare på et enkelt spørgsmål.

"Den seriøse og generte gymnasieelev, Vee DeMarco (Emma Roberts), har levet hele sit liv på sidelinjen i skyggen af sine mere dominerende venner. Men da hun en dag bliver spurgt af online spillet, NERVE, om hun er en WATCHER eller en PLAYER, beslutter hun sig for at prøve bare én udfordring i det, der ved første øjekast virker som et sjovt og harmløst onlinespil. Men hun fanges snart af spændingen af den adrenalinpumpende konkurrence og spillet begynder at tage en dyster drejning med stadigt flere farlige udfordringer, der alle leder hende frem mod den store finale, hvor hendes liv – eller død - pludselig er blevet en del af spillet…

Filmen er baseret på Jeanne Ryans bestseller, NERVE fra 2012, der tidssvarende er fokuseret på sammensmeltningen af virkeligheden, sociale medier, moderne teknologi og jagten på det næste virale rush… der her viser sig bare at være meget, meget virkeligt…

Hovedrollerne spilles af Emma Roberts (We’re the Millers), Dave Franco (Now You See Me 1 + 2), Emily Meade (That Awkward Moment) og Juliette Lewis (Natural Born Killers)."

Filmen er instrueret af makkerparret Henry Joost og Ariel Schulman (Paranormal Activity 3 + 4) efter manuskript af Jessica Sharzer (tv-serien American Horror Story) og er produceret af bl.a. Allison Shearmur (executive producer på The Hunger Games-serien) og Anthony Katagas (Oscar-vinder for 12 Years a Slave).

Filmen har dansk biografpremiere 25. august 2016, og konkurrence slutter d. 22. august.


Hvem spiller to ud af filmens fire hovedroller?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste