Vind biografbilletter til den spændingsfyldte thriller Klanen

Klanen er hårdtslående og spændingsfyldt og skildrer tiden efter 1980´ernes politiske uroligheder i Argentina. En tid, hvor virkeligheden overgik de vildeste fantasier!

28. september 2016 af Redaktionen

”Los desaparecidos” er en fast vending i Argentina. ”De forsvundne” betyder det, og begrebet associeres stadig i dag med de uhyrlige forbrydelser, som den argentinske militærjunta begik i løbet af 1970’erne. Mere end 30.000 mennesker forsvandt sporløst som følge af regimets institutionelle kontrol med borgerne. Kidnapningerne fik officielt en ende, da styret faldt i 1981, men som Pablo Traperos rystende Sølvløve-vinder fra 2015, ’Klanen’, viser, skulle termen vise sig at resonere næsten endnu mere dystert i årene efter.

For ’Klanen’ fortæller den usandsynlige men ikke desto mindre skinbarligt sande historie om den tilsyneladende gennemsnitlige middelklassefamilie Puccio, der med de mest mafiøse metoder skaffede sig en formue på at kidnappe deres velstående venner, lokke løsepenge ud af deres familier for til sidst koldblodigt at dræbe ofrene.

Filmen har premiere den 13. oktober.

For at have chancen for at vinde er alt, du skal gøre, blot at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål.

Vi sætter 5x2 billetter samt en plakat på højkant i samarbejde med Grand Teatret. Konkurrencen løber til og med torsdag den 6. oktober. Vinderne vil umiddelbart herefter modtage billetterne og plakaten med posten.


Hvad betyder "Los desaparecidos"?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste