Vind biografbilletter til gyseren Blair Witch (hvis du tør)

I samarbejde med Nordisk Film udlodder vi 5x2biografbilletter til filmen Blair Witch, som har dansk biografpremiere den 15. september.

7. september 2016 af Redaktionen

Her på M! udlodder vi i samarbejde med Nordisk Film 5x2 biografbilletter til den nye gyser Blair Witch. Alt, du skal gøre for at vinde billetterne, er blot at deltage i vores konkurence herunder ved at svare på et enkelt spørgsmål.

"En lille gruppe universitetsstuderende vover sig let spøgende ind i Black Hills-skoven i Maryland for at afdække mysteriet omkring James’ søsters forsvinden 20 år tidligere. Mange mener, at mysteriet var forbundet med legenden om the Blair Witch. Gruppen starter forventningsfuldt ud, især da et par lokale tilbyder at guide dem igennem den mørke skov. Men efterhåndenden som den uforklarligt endeløse nat skrider frem, går det op for gruppen, at de står over for en uforklarlig - og skræmmende livsfarlig - naturkraft. De begynder langsomt at indse, at legenden nok alligevel er alt for virkelig og langt mere ildevarslende, end de havde kunnet forestille sig, selv i deres værste mareridt..."

The Blair Witch Project, der ramte biograferne i 1999, blev et globalt fænomen og skabte rædsel for at være alene i mørke skove. Den ondskab, der eksisterer ude i skoven, er kun blevet stærkere siden den første film..  

I rollerne ses James Allen McCune (Shameless), Brandon Scott (Wreck-It Ralph), Corbin Reid (Disney Start Darlings), Callie Hernandez (Alien: Covenant), Wes Robinson (State of Affairs) og Valorie Curry (The Following).

Filmen er instrueret af Adam Wingard (You’re Next, The Guest, V/H/S, V/H/S/2), der har samlet et skræmmende erfarent hold, herunder manuskriptforfatteren og Simon Barrett (You’re Next, The Guest, V/H/S, V/H/S/2). 

Filmen har dansk biografpremiere 15. september 2016, og konkurrencen slutter d. 12. september 2016.


Hvad hedder skoven, som de universitetsstuderende vover sig ind i?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste