Vind Champions League-billetter til FCK-Porto

I samarbejde med F.C. København udlodder vi 3x2 billetter til Champions League-kampen mellem FCK og Porto tirsdag d. 22. november.

17. november 2016 af Redaktionen

F.C. København har sjældent haft bedre muligheder for at gå videre til 1/8-finalerne i Champions League. Med fem point efter fire kampe ser det virkelig godt ud - hvis bare de kan vinde de sidste to i gruppespillet. Først gælder det FC Porto i Telia Parken, som FCK klarede 1-1 imod på den svære udebane i Porto. Du har nu chancen for at blive en del af tilskuerrækkerne på tirsdag, d. 22. november.

I samarbejde med F.C. København sætter vi nemlig to billetter på højkant til tre heldige vindere (altså 3x2), der kan svare rigtigt på nedenstående spørgsmål.

Konkurrencen løber til mandag den 21. november kl. 9, og vinderne vil umiddelbart herefter blive kontaktet af FCK og få billetterne tilsendt på mail.


Hvilket land kommer FC Porto fra?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste