Vind den fedeste drengerøvstur med: Fast & Furious 7

I forbindelse med premieren på Fast & Furious 7, der har premiere 2. april, sætter vi præmier på højkant for i alt 13.000 kr.

26. marts 2015 af M!

Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson er alle tilbage i Fast & Furious 7.

Denne gang har australske James Wan instrueret – og der bliver også et gensyn med populære ansigter som Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Elsa Pataky og Lucas Black. De får følgeskab af de internationale actionstjerner Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel og Kurt Russell, som alle er nye på holdet. Neal H. Moritz, Vin Diesel og Michael Fottrell producerer igen, og manuskriptet er skrevet af Chris Morgan.

 

PowerRacing.dk udlover: 2 x El Mans for 12 personer

Er du klar til den ultimative motorsportsoplevelse, El Mans, for dig og dine venner? Navnet er naturligvis afledt af det klassiske 24-timers Le Mans-løb. Hver deltager er sikret minimum 35 minutters effektiv køretid, og der køres på hold af tre eller fire. Det er taktisk overblik, racerinstinkt, teambuilding og holdånd i én samlet pakke. Tør du udfordre dine venner i et El Mans? Her er mere end æren på spil!

Værdi: 2 x 6.500 kroner
Se mere på: power-racing.dk/el-mans/


Hvornår får Fast & Furious 7 dansk premiere?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste