Vind en M!-drukpakke fra Festivalgear.dk

Drukpakken indeholder beerpong, solbriller, kondomer, volleyball, tyggegummi, ølhjelm og ølbong. Så mangler du ikke noget.

19. juni 2015 af Mads Demant Knudsen

Hvis du alligevel skal drikke dig sanseløst beruset på Roskilde Festival, kan du lige så godt gøre det med stil. I samarbejde med festivalgear.dk udlover vi en af de særligt sammensatte M!-drukpakker, så du og dine kammerater kan drikke jer i hegnet, mens I har det sjovt. Øl-bowling, beerpong og en solid ølbong giver jer rig mulighed for at skylle pilsnere ned på en lidt mere meningsfuld måde. Svar på spørgsmålet herunder for at deltage. Og hvis du endnu ikke har telt, sovepose og så videre på plads, kan du finde vores rigtig gode tilbud på hele pakken hos Festivalgear.dk - De vil også meget gerne have et like på deres Facebook-side her.


Hvilken farve er hovedscenen på Roskilde Festival?


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste