Vind et eksemplar af julesatiren 'En Magisk Jul'

Gør julen lidt sjovere med Henrik Frederiksens rablende gale julebog

16. december 2015 af Redaktionen

Nu kan du få en tidlig julegave i form af Henrik Frederiksens rablende julesatire 'En Magisk Jul'. Alt, du skal gøre, er at svare på spørgsmålet nedenfor, og så er du med i konkurrencen.

Om bogen:
Det bedste middel mod julestress er at grine af det hele, og det er der rig mulighed for med jule-klassikeren 'En magisk jul', der bedst beskrives som at læse et stand up-show på speed. Manden bag 'En magisk jul' er bestseller-forfatteren Henrik Frederiksen, der i år kan fejre 20-års jubilæum som selvudgivende forfatter.

Med 'En Magisk Jul' får du en vitaminindsprøjtning til alle julens dage. I 24 kapitler krydres tiltagende julestemning med absolut vanvittige indslag, mens et broget persongalleri foldes ud i en lind strøm af absurde tableauer:

"Min drivkraft, når jeg skriver, er først og fremmest humor. Jeg har en fortid i det danske stand up-miljø, som jeg nok har svært ved at løbe fra, og jeg nyder at lade vanvittige persongallerier og fantastiske historier folde sig ud over siderne. Samtidig trækker jeg også meget på min erfaring fra andre miljøer, for eksempel boksemiljøet, hvilket er med til at fundere mine vilde påhit i et realistisk og genkendeligt univers," fortæller Henrik Frederiksen.

Du kan møde Henrik Frederiksen og blive præsenteret for hans udgivelser alle hverdage fra 10 - 20 og weekender fra 10 - 18 på Fisketorvet lige ved Informationen i stueetagen frem til jul.


Hvor mange år kan Henrik Frederiksen fejre som selvudgivende forfatter i år?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste