Vind Mænd & Høns på Blu-ray og DVD

Nu har du chancen for at vinde et eksemplar af den hylemorsomme Mænd & Høns med Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne.

11. juni 2015 af Redaktionen

Velkommen til Anders Thomas Jensens forunderlige verden. Her møder vi de to temmelig særprægede brødre Elias og Gabriel – de er bestemt ikke glade for hinanden. Men da deres far dør, finder brødrene ud af, at de er adopterede. På trods af deres tydelige uoverensstemmelser, beslutter de sammen at opsøge deres biologiske far og drager afsted til en lille isoleret ø, hvor faderen bor. Her venter der dem imidlertid lidt af en overraskelse, da de møder deres tre, for dem, ukendte brødre, der lever et isoleret liv med helt egne regler – regler, der inkluderer at blive banket med smedejernsgryder og udstoppede dyr. De fem brødre bliver af omstændighederne tvunget til at leve sammen og lære at acceptere hvem de er og hvor de kommer fra.

Vi har sikret os fem DVD'er og fem Blu-rays af den anmelderroste film, som udkommer i dag. Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Konkurrencen løber frem til 21. juni. Herefter vil du få direkte besked, hvis du er en af de heldige vindere.


Hvad kendetegner de fem brødre i Mænd & Høns


Dine oplysninger

ja
nej

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste