Vind mere plads i din lejlighed

Skal der være mere plads til din PlayStation og 42" fladskærms TV i lejligheden? Vind mere opbevaringsplads med præmien fra GoBox til en værdi af 3.569 kroner.

19. marts 2015 af Linda Corfitz Jensen
Er du træt af at se på dit skiudstyr 365 dage om året, fordi du ikke har plads til det andre steder end i stuen? Og synes du det er for dyrt og besværligt at leje et self-storage rum eller nasse på din vens kælderrum? Så har du den perfekte løsning i GoBox, som tilbyder at opbevare dine ting i deres blå plastkasser. De står endda for transporten frem og tilbage din dør – uanset om du bor i stuen eller på 5. sal.
 
Få et ekstra kælderrum i form af blå kasser
GoBox opbevarer dine ting for dig i solide blå plastkasser, som de henter og leverer til din dør, senest 12 timer efter du har kaldt dem hjem. Så får du pludselig brug for dit dykkerudstyr til en vinterferie, kan du bestille alle dine kasser hjem til dig selv – eller blot den éne kasse med svømmefødder, våddragt og hvad der ellers måtte høre til. For at gøre det endnu nemmere, har GoBox også en app, hvor du kan få et overblik over alt, hvad du har på lager og kan bestille afhentninger og levering direkte.

Hvis du har ting, som er for store til kasserne, tager GoBox også mod andre sager, som én mand kan bære – fx dine ski. Det er altså ikke så dumt: Væk med rodet, så du kan have mere plads til din PlayStation eller måske et bordtennisbord. 

Det kan du vinde
Vi udlodder et års opbevaring af 10 kasser fra GoBox med en kapacitet på ca. 65 liter til tre heldige læsere. Hver præmie har en værdi af 3.569 kroner og inkluderer levering af tomme kasser, afhentning af fyldte og én tilbagelevering.

Konkurrencen er aktiv fra den 9. februar 2015 til den 9. april 2015 og har en samlet værdi af 10.707 kroner. Vinderne får direkte besked og offentliggøres på mmm.dk.

Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet herunder.


Hvilken farve er Gobox' solide plastkasser?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste