Vind Sonys nye XB5-højttaler til en værdi af 2.100 kroner

Nu kan du få Sony's nye festvåben kastet direkte ind i stuen. Alt, du skal gøre, er at svare rigtigt på et enkelt spørgsmål.

5. oktober 2016 af Redaktionen

GTK-XB5, som er det nye skud på stammen i serien af High Power-lydsystemer fra Sony, giver din stue eller baghave den helt rigtige club- eller festivalstemning, når du skal feste med vennerne. Med stor og kraftfuld lyd, pulserende lys og trådløs forbindelse bliver højtalerne festens naturlige midtpunkt.

De kraftfulde højtalere er ideelle til dig, der elsker EDM (elektronisk dansemusik). Ved et enkelt tryk på en knap kan du skrue endnu højere op for bassen, og uanset hvor højt du spiller dit yndlingsnummer, vil du altid opleve lyd i høj kvalitet og aldrig gå glip af et beat – DSEE®-teknologien fra Sony (Digital Sound Enhancing Engine) sørger nemlig for at opskalere og genskabe kvaliteten i komprimerede filer. Skal det være ekstra sjovt og underholdende, kan du lege med de brugerdefinerbare lysfunktioner og skabe forskellige lydeffekter, så det hele passer til festens stil og stemning.

Pris og tilgængelighed

GTK-XB5 er tilgængelig i butikkerne fra november 2016.

Vejledende udsalgspris: 2.100 kr,-

Nu har du muligheden for at vinde den. Du skal blot svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor.

Konkurrencen løber frem til 11. oktober kl. 9, og vinderen vil herefter få direkte besked af Sony.


Hvornår bliver Sony's nye højttaler tilgængelig i butikkerne?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes kvinderne?

Mest læste